minnen av april himlen

Jag saknar sommarkvällarna i sommarstugan. jag saknar allsång på skansen och morden i midsommer med familjen. Jag saknar karusellerna på malmöfestivalen. Jag saknar skogspromenader och joggingturer i lökaröd, jag saknar att ligga på studsmattan och titta upp i himlen, jag saknar sommaren!

Jag längtar till paris, kvällar på stranden, konserter (håkan prioriteras), nytt folk, kärlek, bruna ben, underbara tider.. språkresa också förhoppningsvis.

nu vet ni

blod och spets.. 21.54


Jag är känslig. Som fan. Hur lite som helst kan göra mig ledsen. Jag tar allting personligt. Det är som att jag inte har något skydd runt mig, utan allting bara går rakt in i mitt hjärta. Jag hatar det. Jag trodde förresten att lärare skulle få en att må bättre. Idag så fick en lärare mig att gråta. Hon trodde att jag har fuskat med min uppsats för att den var av alldeles för hög kvalité för att vara skriven av lilla mig. Fan fan fan fan. Sedan så fortsatte hon att prata med mig som om jag var dum i huvudet, retarded hade brist på intelligens eller något sånt. Fick lust att banka hennes huvud i bänken eller skrika åt henne. Jag blev jättearg. Frågade om jag fick byta grupp. Nepp, det får jag inte. Underbart.
Nästa gång jag skriver en uppsats så får jag väl skriva den slarvigt så att hon tror den är skriven av moi. haaaa
Men men, Det här är inte det enda jag har tänkt på idag. Eller gjort..
Jag drog upp till stan och letade kläder på zara.

Igår var en fin kväll med underbara människor. Och underbar musik.
Mandooooo!
 
Nu ska jag kolla på skräckis och sova.
Mina ögonlock känns som två stora stenblock.

Puss

Vissa människor får mig att känna mig så liten..

16.42

hej
Idag har jag varit i stan med madde och maja. Fint väder och så. Fick bara med mig hem en sportbehå, inte för jag sportar mycket eller så men ändå..
Ikväll ska jag endast plugga på grund av att jag varit slö och har ett extra prov på torsdag. tio sidor samhällskunskap. underbart.

Jag ska sola nu!
Jag har förresten hittat världens finaste shorts. nästan vita med slitning gah! och världens finaste vita tröja. När min ekonomi är lite bättre så blir det mina nästa köp.

puss

Får jag veta vad du tänker på? Skulle du råna en bank för oss två?


mando diao



en vecka (L)

My sister is the opposite of hallelujah

Bohemian raspberry, ben and jerrys!!
mitt choklad-sug  börjar svika mig, är bara sugen på jordgubbar och sånt shit...
har iallafall köpt en BJ. för andra gången i mitt liv ska jag säga er!
menmenmen. vad ska jag skriva?
vädret utanför är fint nu iallafall, himlen är orange och lila.
mitt humör är ganska glatt och jag är rastlös på ett ... fridfullt sätt. Jag brukar vara rastlös fast jag har skitmycket att göra, det har jag i och för sig nu också, men jag känner inte av det vilket är positivt.

Konditionstest imorgon och det är ingen håltimme efteråt. Hur ska jag göra? dagens i-lands problem. ahh

Nu skulle jag vilja ta en lång promenad till havet.. men så tråkigt att gå ensam. Synd att ingen gillar att göra sånt. som jag känner iallafall.


i got nothing more to say
fan vilket meningslöst inlägg!! och jag måste sluta svära.
ciao

i can see light at the end of the tunnel

hej, jag har verkligen ingen aning om någon läser denna bloggen, Det skulle varit kul att veta, fast jag skriver för min egen skull mest. så kommentera om ni läser?

Men jaaa, idag har jag varit på påskmiddag hos min mormor, jag kan säga er att jag fortfarende mår illa. Hon göder en verkligen när man är där; ska du inte ha en till bit lydia?? joooo det ska du. blablabla usch jag kan inte tänka på mat. är fortfarende så himla mätt :(
Imorgon är det skola iallafall, det känns helt overkligt att  jag måste gå och lägga mig hyfsat tidigt ikväll för att kunna gå upp med tuppen imorgon.. usssssch. jag ska nog sätta igång att plugga. nuu.. har matteläxa och en svenska inlämning..

fint väder idag igen, kärlek

puss
förresten så är jens lekman ganska braaa


veni vidi vici

Hopp!
stan idag. jag fick med mig ett par ljusgråa tjocka leggings.
Madde och jag har minglat runt i brillor och ätit påskägg mitt på stan, jag älskar detta vädret!!
jag vill kunna använda mina rosa vans när det är så soligt ute. Men jag kan max gå 100 meter, sen så börjar jag få så sjukt mycket skoskav. Solen gör mig på sjukt bra humör. Att vakna av att solen skiner en i ansiktet är perfectomento..
Försöker iallafall välja en pizza. Kanske ska ta någon annan än den vanliga hawai, men kanske inte ändå. Men kanske ändå.. det är ju den godaste. Min mamma är borta hela helgen = skräpmat med bröderna.Ikväll ska jag träffa mollyy och madde. Kanske ja vi får se.

Jag är förresten inte särskilt ledsen över att vi börjar skolan snart. Blir för mycket degande på loven oftast, och det uppskattas inte.
Hoppas solen håller sig en lång tid ikväll..

peace

fö mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig.

tillbaka till framtiden



kolla vad min bror visade mig nyss. Sony har skapat en ny sorts teve. inga sladdar eller något, ändå ska den funka? it's the future typ!

vi har samma blod flytande i våra ådror..

Får överraskningar om min familj hela tiden.
nya familjemedlemmar som jag aldrig vetat om har funnits finns nu tydligen.
Är det något mer du vill berätta mamma?
Berätta allting på en gång istället för att vänta 14 år. Och JA det spelar faktiskt roll.

Ska ha en kul kväll på bo01 ikväll.


puss.


sunk

skulle ladda upp en bild på mitt hår som det ser ut just nu, men jag hittar inte mappen dit bilderna kommer hahaha
Det är iallafall rufsigt som fan. Nu ska jag reda ut allting och kliva i vanliga kläder, har gått i mjukisbyxor alldelles för länge nu!

puss

knark ar BAJS

Heej!
jag kan inte skriva dem tre sista bokstaverna i alfabetet, lev med det yes.
Idag sa har det varit skitkul! upp till stan tidigt, bli sminkade ga nagan sorts modevisning, agera skyltdocka. Var sa trott nar jag kom hem att jag bara har sett pa tv och atit choklad. Jag har forresten kopt en ny tshirt. Det star euforisk pa den.. Jag alskade min sminkning idag. Ska ta och kopa smink inom snar framtid. och lagga mer tid pa sminket, pa ett fint satt. Har alltid tyckt att smink ar kul. Men men, jag ska lagga mig nu och lasa nagon bok som O gett mig!

xo


24 days left..

Har ångest
inför skolan
Jag är så sjukt trött
Det är bara skola 24 7..
Har inte jobbat idag så får sitta uppe ett tag till med min svenska..

Det är snart lov iallafall. Jag ska bara soooooova
lookin' forward.

Pusss

RSS 2.0