"se men inte röra"

hejhej!
Idag har jag varit i skolan mestadels. Annars har jag varit på en promenad och kollat på lussebullar (madde vet varför jag bara har KOLLAT på dem!!!!). Nyss så åkte ju Johan ut i idol.
.. .. HAHAHAH!! ja! nej men ärligt så tyckte inte jag att han var lika bra som de andra. Charmig som få, men hans röst. Njeee. Han kan ju bara sjunga rock!

Nu ska jag ladda ner någon bra film. Har idetorka nu så jag får söka på internet efter tips..
puss!

I'm dreaming of a white x-mas




<3

Nu ska jag göra mig iordning, plugga lite kemi och läsa lite på min engelska twilight. Har börjat läsa böcker på engelska numer och vet ni varföööör? Jo för min engelskalärare säger att jag ska göra det om jag vill uppnå ett högt betyg i engelska då. onödig fakta ;)

Godnatt!

Cause i need your sway

Hejs!
Tycker en sak är så konstigt. Jo varför twilight inte läcker ut på nätet? Jag menar borde inte filmen egentligen finnas på piratebay dagen då den släpptes i Usa?? Det finns alltid sånna som filmar på bion och sånna som får tag på filmen på "okända" hihi sätt. Men ärligt! Har jag missat något? Filmen har redan varit ute på bio i en vecka nu i Sverige. Jag har kollat runt på olika sidor för att se om den finns att ladda ner osv. Men det finns fortfarende bara trailers och soundtrack? Tycker bara det är så konstigt! Hur kan filmen INTE ha läckt ut?

Inte för att jag hade tänkt att ladda ner hela. Ska se den i helgen juw på bio!

Ciao


and the winner is..


 

"the worst day of my life"
hahaha

smile like you mean it





Egentligen så vill jag uppdatera bloggen, oftare alltså.
Men min kamera är numera i ett ostabilt tillstånd och en blogg utan bilder blir liksom tråkig haha.
Som min är nu då, det är lika tråkigt att skriva som att läsa långa texter... Utan bilder!!!
Förresten så är mitt liv inte kul nu hehe
Ville bara säga att jag älskar kooks och deras bästa låt är naive.





Nu ska jag göra klart min "göra" lista.. Typ piano, plugg.
pussi

when i caught myself

tjollahopp!
alla har nog märkt hur sjukt tråkiga mina inlägg har blivit på sistone men ja? tråkig vardag haha
Idag har jag duschat, och blivit klar med halva uppsatsen. Någonstans har jag ju kommit haha, fast det var ju gårdagens lista ^^ tänkte ändå inte gå och lägga mig på ett tag!
Jag undrar hur allt blir i skolan imorgon, hur jag kommer vara i skolan och hur andra kommer bete sig, låt se.. Sen undrar jag. Folk som har bloggar där dem skriver om sin dag på tre meningar och sen inte om hur dem känner, Är det för att dem helt enkelt inte tänker så mycket eller är det för att dem väljer att göra bloggen ytlig? ^^
Åh jag vill ha helg. Ska förhoppningsvis åka till Köpenhamn utan att ha några som helst planer vad jag ska göra där. Annars vill jag inte göra något i helgen, eller jo bio egentligen =) det blir alltid att jag gör något fast jag måste pluggga! Men jag klagar inte över det, man kan ju inte sitta hemma hela tiden.
Just nu sitter jag och borstar igenom mitt hår och saknar min bror i auckland. Förutom det så har jag ett helt sjukt godissug. Ska jag dra mig till statoil för att köpa godis eller ska jag sitta här som en svamp och ruttna?
Jag stannar här haha

Förresten så vill jag på konsert, helst paramore. annars funkar amy winehouse och coldplay lika bra.
Hanne och madde ska med iallafall!!!!!1 (a)

Saknar Santa barbara och LA


decode

Hejhej!
nu har jag segat denna helgen, igen haha
Inatt ska jag;
 välja kläder tills imorgon
 Skriva en uppsats om Karl XI
 Duscha
titta på desperate housewives

Uppsatsen om karl XI .. Jag hade skrivit halva på min dator men allting suddades bort, fyfan vad frustrerande!!!!! så jag sket i det och nu sitter jag här.

aja!
jag börjar med den sista punkten på listan hihi

puss!

get it right, this time.

Heeeeeij!
Jag har en muntlig redovisning i svenska imorgon (för att inte nämna en uppsats om karl XI som jag inte ens börjat med.) Och jag känner på mig att det inte kommer gå bra.. Jag kommer förmodligen gå ett G+ och läraren kommer skriva; allting blev för klyddigt och du flackar med blicken och whatever.. Känner mig så sjukt hjälplös. Jag kan inte skriva bra uppsatser längre känns det som, allting blir bara crap. Och jag får det bevisat på prov som jag har fått tillbaka, jag går NERÅT. Det gick så bra innan att jag ärligt talat mår dåligt över att tänka hur det är nu. Jag kan inte koncentrera mig längre, jag har Glömt hur man pluggar och hur man tänker på ett logiskt vis.. Jag förstår inte vad det beror på, jag menar i början trodde jag det var en period och jag sa till mig själv; men jag bättrar mig nästa vecka. Men det blir ju inte bättre? Hur fan gör man? Jag har känt att jag behöver prata, med någon. Min mamma har föreslagit det innan, när jag mådde riktigt dåligt.. när jag gick och la mig tidigt på morgonen och det behövdes min familj för att få mig att må bra, knappt någon annan kunde få mig att må bra på riktigt, hela tiden. Jag menar jag har det BRA ändå! jag kan ju fan inte klaga. Men saken är den att jag kan skratta och må bra men jag vill ha det så i grunden i mitt liv, inte känna mig deprimerad över att behöva gå till skolan, vilket jag tyvärr gör nu.

Förresten så har jag Jet leg. Sen jag kom hem från Usa. Går och lägger mig mellan ett och fyra och det suger haha.. De jävla pillerna vill inte funka.
aja.
Nu ska jag låtsas ta fram svenska boken och öva på min redovisning, sen ska jag se på kära desperate housewives.

I helgen ska jag träffa ett par kompisar. Sen så ska jag försöka plugga.. usch x)

Förresten så ska man inte säga saker om folk man inte känner, varför skulle man ens uttala sig om någon som man inte känner utan man har bara hört saker från ANDRAAAA människor. förlåt men blir så jävla irriterad. hihi. hur mogen är man liksom på skala 1-5?


Gästbloggaren is back in town!

hej och hå, vad står på?
Tripp och trapp, jag tappade min hatt.
Slog mig med en sked, och gummistövlen gled.
Hips och haps min katt gjorde en sit - ups
 det var allt jag hade att skriva idag.

poss poss hjärteknull<333333
/Madde.

Ur so gay

godkväll people.
Idag har jag inte gjort särskilt mycket, vaknade inte fyra iallafall. Som igår ;)
Ganska depp dag. Det skulle ändå ha varit underbart att kunna fira farsdag. Men man kan ju inte ha allting, helt enkelt.. =)
Men sen att jag för över min ångest till mamma och skäller på henne och är allmänt bitchig är ju inte så jävla kul.

usch vilken tråkig dag.
utvecklingssamtal imorgon, jag ser egentligen fram mot det, på ett sätt. men ändå.. inte

ciao babies


ur so gay and you dont even like booooooooooooys

the very best

Hej.

Jag är typ bäst.

Hejdå.
/Madde

everyone is a bitch, inside.







Lite gamla bilder & dem flesta har min syster tagit.
skulle somsagt dra mig till stan
hihi
ah förresten, katten på bild  typ tre?  världens finaste älskling är det
pusssss

i'm gonna start a riot!

Hejhej!
tråkig vecka, eller dem två senaste dagarna. I början i veckan så befann jag mig hos min bror i santa barbara. sakna alltså? Det var sommarväder där och alla människor är så fruktansvärt trevliga där. Tex om man sitter på en buss så kan helt random människor börja prata med en. , Jag menar i sverige, hur ofta händer det?
Ska till stan nu, hoppas på komma hem med ett par mysiga strumpbyxor. Jag har ändå aldrig varit någon som ofta är på stan och shoppar ihjäl mig, shoppar inte så mycket för jag kan vara så jävla snål med pengar haha. När jag köper ett klädesplagg så får jag alltid ångest efteråt.
Nu behöver jag iallafall inte kläder, vad trodde ni jag gjorde i usa? ;)

ha en trevlig fredagskväll.
ciao!

jag behöver dig mer än jag älskar dig, och jag älskar dig så fruktansvärt mycket.

RSS 2.0