cream white and rasberry red

Hej!
jag har inte uppdaterat på typ.. 10 dagar men jag har faktiskt varit i min sommarstuga hela tiden. Vi har ingen dator där förstår ni, det suger men man kan ju inte ha allt man vill ;) Jag kom hem igårkväll men var helt slut vilket resulterar ingen uppdatering..
Nog om det, vad har jag gjort i Lökaröd? Badat i poolen, gått skogspromenader, stekt [schteekaaa], kollat på tv, också har jag målat en cykel. Gräddvit och hallonfärgad har den blivit, men den är inte helt färdig än =)

hm vad ska jag skriva :D orkar inte skriva något, hela min kropp värker för att min bror tvingade med mig på en joggingtur på 40 minuter, liksom det är inte kul! speciellt inte när vädret är kvavt och molnigt!!!! argh haha.

Efter detta inlägget så ska jag städa mitt rum ser ut som ett bombnedslag
Ikväll ska jag kolla på sex and the city hela natten


kärlek till er som läser min blogg <3

Lökis

Heei!
Jag kom hem för en timme sen från molly.. Jättemysigt igår töser<3
Dem hade gjort tacos när jag kom dit och bananshake till efterrätt (som förvisso var jätteäcklig, men det är ju tanken som räknas ;)?) Sen gav dom mig presenter; örhängen, nagellack, ansiktsmask, fotmask, necessär :* Tack!

=) Jag var nyss inne och grattade min bror som fyller år idag, han hade visst snaggat sig. nice på honom!
Vi åker till lökaröd när alla är färdiga i familjen... Jag har inte ens börjat packa ;P

 ni får ha det så kul i malmööh
tschüss.

p.s; skicka gärna sms på min födelsedag :*


sommar

hej hej och åter hej
godmorgon
jag vaknade för en stund sedan, för sent enligt mig haha.
Jag har lite planer inför dagen. Jag skriver dem i ordning
Duscha
Städa mitt rum
äta frukost
steka
stan
invänta min bror
vara med kompisar.


jo visst ja. min bror kommer hem idag, jens :* ...
vad ska ni göra idag? vädret börjar ju ta sig nu. 
Tur, jag började bli trött på det andra piss-vädret

 

Socker

socker
mooi

tss


från gräddbakelser till tårar.

hej cuties. moi vaknade nyss
vet ni vad? igår hade jag fotat hela dagen, jag hade fotat i trädgården min nya gräddbakelse och en massa annat. Men när jag skulle lägga in bilderna så blev allting =( så inga nya bilder tagna, jag fotar någon annan gång till er.
Jag och mamma yrade runt på stan igår. Vi fick med oss hem en gräddbakelse till klänning blandannat. Den är helt underbar, men lite för fin för att använda till vardags tycker jag.
Min natt har inneburit; jennifer, hanna, våldtäcksmän, skolan, en kille i min klass, mamma, mod, knivar, ovänner, tårar och ja usch, en drös med mardrömmar helt enkelt.

Nu ska jag gå ner och äta frukost.
tschüss 


från födelsedagar till fotboll.

Hej!
Jag kom nyss hem från madde, eller typ en halvtimme sedan. Jag har ätit kladdkaka och jordgubbar ute i trädgården medans jag har skrivit önskelista. Jag fyller ju år om 6 dagar ;)
här har vi önskelistan än så länge;
Plånbok
Väska
Smink från make-up-store
Tavla-antik
Pengar


hm.. jag kan inte komma på mer för tillfället. Jag har allting som jag behöver och som jag vill ha egentligen... Födelsedagar tycker jag inte är särskilt kul. Har alltid varit för julafton och sådana dagar istället för enskilda födelsedagar, det blir helt enkelt mysigare när hela familjen är samlad och det inte bara är en.. =)



Om fotbollsmatchen igår.. Jag brukar inte kolla på fotboll men sweden liksom.
jag satt och skrek varje gång någon var nära att sparka in bollen i mål. Min mamma blev SUR på mig haha, "jag gjorde för mycket ljud" enligt henne, whatever.
Först var jag ändå ganska stolt över sverige som lyckats ligga lika med Spanien som är ett av världens bästa lag, men sen när spanien gjorde ett mål till så jag blev sur, jag förstår inte varför dom gick över med tre minuter? när klockan hade gått till 90 minuter så la de till 3? varför?
hehe :D ganska bra match ändå, men jag missade målet som zlatan gjorde =(

"ey maddran"

Hej!
Just nu sitter jag i Maddes supermysiga rum. stort luftigt och modernt (L) love haha
Vi har handlat coca cola och ostbågar innan idag.. MEN dem är tyvärr slut nu :(:(:(:
okej jag är ganska hyper nu.. märker ni det på sättet jag skriver? haha
Madde springer just nu runt och letar efter spel, ni vet sånna som man spelade när man var mindre? tjejsnack och twister.
Gabi är också här  =) Maddran och jag vill sova på balkongen inatt. Får se om gabi tillåter det ;)
jaoo.. De tjatar lite på mig nu. Får ta och vara lite social.
ni får ha en underbar Lördag :Ä:Ä


Lyssna

http://youtube.com/watch?v=kFeaqB-AAMo
 
Girl I can notice but to, notice you, noticing me mmh lalalal :D

älskar låten.
skönt beat (haha), man får sjukt mycket lust att dansa av den =)
rock-indie-hiphop-house-R'n'B-glatt-depp, just name it :D love it all!


förresten tycker ni läsare jag ska ha "dagens fråga"? =)

congratulationssss marykate och ashley :D

fyller år

22 år

grattis. men måste säga att det är lite läskigt att fylla år på fredagen den trettonde :D

litet *snyft* inlägg.

Jag saknar min mamma SÅHÄR mycket. De senaste dagarna har fått mig att inse hur otroligt bra min mamma är, hur perfekt hon är som min mamma och hur underbar och hur fantastisk hon är! Jag skulle inte ha klarat av att någon annan som mamma, hon är helt perfekt. De sakerna hon gör för mig som jag inte kommer på hur otroligt BRA de är, förrens efteråt. Hur mycket hon ställer upp för mig kommer jag inte heller på förrens efteråt.  (men jag uppskattar allt ska du veta!!!1)
Min mormor har "passat" mig de senaste dagarna, förlåt men jag måste säga att det har varit en pina. en ren jävla pina. Hon känner mig inte ALLS! hon förstår sig inte på mig :s. hon klampar in i mitt rum när hon vill, hon förhör mig, hon snackar skit om min syster, hon är från medeltiden, typ. Ni förstår nog inte.. Jag är så sjukt van vid att ha mamma som förstår sig på mig och som känner mig bäst liksom, också kommer min mormor där och vet ingenting alls.
När mamma kommer hem ska jag krama henne tills döds, eller något... Sen ska jag vara sur för att hon har lämnat mig ensam med mormor en vecka. Min mormor är faktiskt min mormor och inte min mamma, det är jag otroligt glad för, för jag skulle inte ha stått ut med att vara med henne 24/7. aldrig i mitt liv

älskar dig mamma

"i sleep with the light on, just in case you come home and kiss me goodnight"

.. och jag gråter floder

http://www.youtube.com/watch?v=z1TVWvsiteQ&eurl=http://tokiohotelfans.egetforum.se/forum/viewtopic.php?t=14800

nu saknar jag mamma
isch, nytt inlägg snart.

nananana :*

Hej!
moi har inte bloggat på ett tag. dels för att bloggen har varit konstig och jag jag har inte kunnat komma in på den och dels för att jag inte har velat. det är ju det viktigaste om man ska blogga?

jag är på strålande humör idag. vädret är så himla underbart, ärligt det är ju helt perfekt. sådär lagom svala vindar :)
Skolan gick snabbt. spanska-lunch-fotbollsturnering.
Efter skolan stack jag till stan med Hanna. vi käkade på burger king, riktiga fetton är vi haha. Men hanna åt halva min mat för att jag mådde illa ;/.  Nåväl, med mig hem fick jag ett par svarta gladiator-skor eller dem är inte helt åt gladiator hållet, but i love them. Jag fick också med mig hem ett bronzzzpuder från HM och ett par örhängen från HM med ;) riktigt nice! trevlig dag med hanna helt enkelt, underbar vän det.

För femton minuter sedan låg jag i min hängmatta och åt jordgubbar. Min hängmatta är uppsatt i mitten av en massa äppelträd. Det är verkligen helt underbart att bara kunna ligga i sin hängmatta och titta upp mot himlen medans man tänker, bara tänker. helt underbart.. typ det finaste med sommaren? att känna sig sådär fri. Jag blir fri imorgon, hallelujah!


RSS 2.0