shake it like a pom pom

Hola a todos
Väldigt fin dag idag, solen skiner och allt ju!
Jag fick tillbaka mitt fysikprov och jag fick resultatet av mitt kemiförhör.
Det ser ganska bra ut! Nu är det bara att kämpa mig upp till toppen, dit jag faktiskt vet att jag kan komma.
Imorgon har jag So prov och svenska redovisning. Jag har inte börjat på något av det. Känner mig lite död här alltså. Ett framträdande om valfri sak i tio minuter... Får helt enkelt hoppas att jag inte hinner att göra det imorgon! Förresten så har jag knäckt nyckeln till ämnen som fysik och matte. Det är så enkelt och det behövs inget geni för att förstå det. Men so och svenska är så sjukt mycket svårare.. Jag ligger skitdåligt till i svenska. Jag kan liksom inte uttrycka mig i skolan? Men det bryr min lärare inte sig om alls! nejnejnej hon försöker bara utveckla dem som redan är bra i svenska?! BAAH jag hatar skolan!! Och med so så menar jag alla So ämnena.. Oh, får bara g i dem ämnena. Jag vill få bättre men är alldelles för lat för att ens orka engagera mig för tillfället. Kanske ska skita i hela svenskskiten och börja plugga på franska revolutionen istället. Det enda som låter liiite intressant. + så även om jag får IG på svenska redovisning så kommer jag att få g i slutbetyg. Och om jag gör min svenskaredovisning så kommer jag ändå bara få G i slutbetyg?
Jag hatar att skriva om mina betyg egentligen. vare sig hur bra eller dåliga dem är. Det känns för personligt simply!
Ni kanske märker vad mitt liv kretsar runt nu?
Skolan
orkar inte!! Varför var det helt tomt på läxsfronten i höstas? Nu så har vi ungefär 2 prov per vecka
smarta människor som har tänkt ut det.
Hoppas att ni har en fin dag iallafall.

förhoppningar och regnbågar

Denna dagen har varit så jävla dålig. I helhet. Svenskan gick verkligen inte bra. Skrev fyra rader. Har inte ens bestämt mig och jag ska såga eller höja min bok. Vi gör en bokrecension där man antingen ska skriva positivt eller negativt om en bok, och man måste överdriva, rejält! Detta betyder då att  jag måste hitta all inspiration ikväll, för sånt finns inte i mitt huvud på lektionerna. Bilden gick inte heller bra. Alla min bilder blir så jävla fula nu mer! Det är precis som min kreativitet växer på fel håll, jag tecknar fulare och fulare och för varje dag som går.
Jag har också spanska test imorgon. Jag har inte ens kollat på kapitlet vi har förhör på. Måste göra matteläxa, och svenskan då. Det lär bli en lång kväll för mig.. med lot's of coffee.

Jag uppdaterar inte så ofta länge.  Men varför uppdatera när man är inspirationslös?

ciao

let's groooove tonight!



hihi

under the surface trying to breake through

GODKVÄLL!
Ibland kan jag faktiskt trivas att sitta i ett kolsvart rum med bara datorns skärm som lyser upp. for exaaaample nu. Mamma fyller år idag och jag har inte köpt något till henne. Turligt nog så är hon inte hemma utan kommer hem runt nio.. hon har varit i stockholm hela helgen. Men men. vad ska man göra? får åka upp till stan imorgon efter skolan och leta. Min helg har varit ganska tråkig. Eller inte tråkig, för när jag väl har gjort saker så har den varit kul, men jag har liksom inte hittat på så mycket! Igår så var jag uppe i stan ungefär hela dagen och på kvällen så gjorde jag ingenting. Jag trodde att min bror och jag skulle kolla på tv och chilla. Men tydligen inte, han stack ut vid nio så jag var helt ensam hemma hela kvällen. Det var inte ett dugg kul. jag övervägde nästan att kolla på star wars på tv. uttråkad? javisst. Jag får se till att inte bli rastlös nästa helg..

ja mamma kommer hem snart och huset ser ut som en svinstia så jag och min broder ska försöka rusta upp här hemma lite. Har jag nämnt att han håller på att göra lax i ugnen? Vet dock inte om jag vågar äta det efter incidenten i fredags. Han skulle steka köttfärs, till tacosen. Hälften blev kolsvart + att han tog i liiite för mycket krydda. Jag behöver väl inte nämna att jag mådde illa hela kvällen efter det?
Nåväl. Vi har kemiförhör på tisdag och jag har inte börjat.
pppp--p-p-p-uss


san frandisco

plugga till fysikprov - orka

engelska glosor - check

kemi - orka

samhällskunskap - orka

teknik - orka


plugga lydia, plugga!

snart

först ska jag äta.
(så går det alltid när jag ska plugga?)

ciao


Friends in love



Mia Rose har alltid varit så sjukt bra + låten är bäst

river flows in you

godmorgon alla soolstrålar!
vaknade upp vid 11 på ett muy bra humör.
Nu för tiden så är inte skolan så hemsk, måste jag ändå säga. Det känns bättre att vara där än det gjorde innan. Eller så kanske det inte är skolan som har blivit lättare utan det kanske har blivit jobbigare här hemma.. det blir bara mer och mer konflikter. Jag trodde aldrig att min familj skulle vara något som oroar mig för jag har alltid mått skitbra med alla här. Min familj har liksom varit något av det bästa i mitt liv, dem som känner mig bäst och räddar mig eller hur jag ska beskriva det. Jag hoppas att den dåliga stämningen bara är något tillfälligt.
Jag gillar inte att vara så här personlig på min blogg när jag inte har lösenord, men men. jag postar inlägget ändå

Puss!

rehab - 19.43

Hej
Är ganska trött, somnade i soffan men har nu vaknat till lite. Funderar starkt på att sätta lösenord på min blogg, min mamma kan läsa den nu när jag sitter på hennes dator ju. ska fortsätta chatta vidare på msn nu.
btw så vill jag hem till gabi i hennes gamla rum, längesedan!

hei


april 2008 (L)

go'kväll
jag tycker inte at jag är bra på att skriva, alls. Jag vet inte men det känns inte som att jag lyckats med att skriva ner mina känslor på ord. Vad jag känner är mer något inuti i mig som inte kan beskrivas med ord eller öh vad man ska säga.. jag har tänkt på det här ett tag, kollat runt lite på min blogg och undrar var fan Jag är. Inläggen kan vara skrivna av vem som helst, för dem är så opersonliga. Nu sitter min katt previd och stirrar på mig. Hon vill förmodligen bli klappad som alltid, but i say no way! Nu i skolan så har vi ett arbete på svenskan. Vi ska skriva en uppsats om något random, valfritt alltså och sedan prata om det i tio minuter. Jag känner redan att det här arbetet kommer suga. Jag kommer inte igång och jag bryr mig inte ett dugg om det! jag frågar mig själv; varför engagerar jag mig inte, varför bryr jag mig inte, det är mitt betyg som står på spel men jag bryr mig liksom inte? jag skiter i det.. vad fan Är Felet?! jag får mer lust att bara sitta och stirra rakt fram med suddig blick och inte göra någonting alls.

Förresten så har jag slutat teckna, känner ingen lust till det heller.
gud vad mitt liv är tråkigt. BÖÖH
Och gud vad människor beter sig annorlunda än vad dem egentligen är. Om man går runt och är oseriös och skrattar när man egentligen är sjukt deprimerad och ledsen så kan ingenting förändras, det gör allting ännu svårare än vad det egentligen är. Och varför kan inte bara alla vara sig själva, varför är alla så jävla rädda. men för vad är man rädd för?! 
jag är inne i en tråkig period, ikväll åtminstone. är säkert på topp humör imorgon.

Puss

cute kitty



hur gulliga är inte dessa katter?
engelska&geografi nu
ciao

burning down

22.00
jag är så jävla irriterad just nu, min jävla dator har typ krashat och min skitlata bror ligger och sover istället för att hjälpa mig. Jag dör fan om allt på datorn har gått bort. jag har fan bilder på typ 200 gig!!!! Jag önskar så sjukt mycket att min andra bror var här istället, då skulle det inte HA VARIT NÅGON SNACK OM SDAKEN!!!

jävla pisss!!!!


13.37

hoy
jag har nyss varit ute på en mat-shopping runda med mamma. Fick med mig hem kiwi, glass, choklad och flingor, som är endast mitt mohaha. Jag älskar mörkchoklad. Sån här 70 %, så sjukt gott!1 Har jag sagt att biljetterna till mando diao är bokade? jag blir helt lycklig när jag tänker på det. Om en och en halv månad så smäller det, och det kommer bli så sjukt kul!
Vi ska fira kvinnodagen här hemma idag. hur vi ska fira den vet jag icke menmn! jag borde också plugga med H idag. Får dock se om det blir av..
xo


jag vill ha COLA

kväll (L)
Jag ser knappt på tv längre.
Jag har slutat kolla på program jag såg som traditioner som melodifestivalen t.ex. Jag tycker bara det mesta på tv är tråkigt nu för tiden. (förutom beverly hills, det gamla då + that 70's show)
Ibland kan det vara skönt att vara ensam, om det är själv valt.
Nu ska jag fortsätta lyssna på "la dispute" av yann tiersen. Gud vad jag lyssnar på sån musik nuförtiden?
Fan vilket tankspritt inlägg förresten haha.

ciao

sommar


23.41



(ps. charlotta KATTEN ÄR GULLIG! youre hurting my feelings :'(  )

00.06



jag vill ha en sphynx! så himla gullig den är.
Kolla på den? Får lust att krama ihjäl den.
gud så gullig. jag smälter.
Jag fattar ärligt talat inte hur man kan tycka en sån här katt kan se äcklig ut? den är ju skitgullig!

time


21.39



the grass is greener on the other side
someone told me she had finally seen it
it's hard to believe it before you've tried it out
she's already there she's finally home - it's true


Min dag har varit bra. Jag hade planer om att plugga hela dagen. Har pluggat i en kvart? Jag och skolan går inte ihop! Har träffat kompisar och sett på en livekonsert med slalmeelmem (salem al fakir) Också har jag sett spirited away som jag började gråta, fast det gör jag alltid av den filmen haha. börjar böla av allting, björn bröder mest av allt :'(

Jag ska snart börja plugga, när människorna i mitt hus har gått och lagt sig.
Puss

it's only you.. i think about.

hej!
Jag sitter här och skriver lite på min engelskuppsats som jag ska vara klar med till imorgon. Vi får inte skriva hemma men jag gör bara stödord, så renskriver det på lektionen.. det måste vara okej. Jag älskar att sitta på natten och plugga, allting är så tyst och det ändå man känner är liksom frid. *poetisk jag är*. Min uppsats ser skitbra ut. Den delen jag skriver nu är brilliant haha, men den sidan jag har skrivit i skolan är usel, mina två sidor är liksom av två helt olika kvaliteér hihi.. Hoppas det tar ut varandra. Kommer väl hem med ett G på min uppsats. Min engelsklärare verkar verkligen gilla att sätta det på mina uppsatser. mysiskt.
ska fortsätta skriva och lyssna på salem al fakir.

Godnatt

mjao



it's a little bit funny





Madelen har en crush på båda. ser ni vilken typ av killar hon är into? Dem ser förfan båda likadana uuuuuuut!
johan palm och kåre (?)

ciao

RSS 2.0