12.55

Goddagens!
Dagen började lugnt klockan 09.15 då jag vaknade av mig själv, vilket är sjukt skumt. Gick iallafall upp gjorde en gourmetfrukost (möhoohoh) av philadelpia eller hur det stavas mackor, pepsi-max och choklad. Sen så la jag lite frukt på en tallrik bredvid för att känna mig lite nyttigare.
Annars idag så har jag kollat i gamla fotoalbum, legat och tittat upp i taket och försökt fördriva tiden. Jag skulle kanske följa med M på casting för sweden models. Men om det blir något av det, om vi vågar återstår väl att se..
 
puss!

finally i can see through

HEJ. Jag gick hem igår från skolan pågrund av mensvärk =( stannade hemma idag igen.
Jag har en särskild låt på huvudet. *trumvirvel* ..... love story med taylor swift. Jag hatar det. Den är så himla töntig. Men den är ändå bra, men mer usel än bra så jaaaa ;)
Till skolan ska jag faktiskt idag. En stund. Vi har teknik, typ sista gången innan praoen och mitt betyg hänger på denna uppgiften, det är faktiskt sorgligt att jag är riktigt dålig på att svetsa eller vad det heter. Min lärare sa till och med till mig "ja, det här är ju inte riktigt din grej lydia".  hahaha, blir nervös bara jag tänker på det.

nu hälsar jag Weeds välkommet.

chao

hjärta


RSS 2.0