dont look back in anger



Med en vacker webcam bild tagen för två minuter sedan så säger jag god jul och peace.
Nu ska jag spela wow och cs med mina bröder. Eller något sånt där hehe Puss!!11

God Jul

julaftooooon!

har ingen lust att skriva alls. Har precis sminkat mig färdig. Jag har en sån riktig fuldag idag! Ser hemsk ut haha. måste välja kläder och  allt nu, Kalle anka snart ju!

Hoppas alla får en bra julafton!


invisible

Hejhej!
Jag kom hem från pianon och en kompis för en stund sen. Min lärare blev skitglad för choklad-champagne flaskan hon fick haha..  Annars idag så har jag bara varit i skolan. Såg mest på film och sånt där. Jag fick också reda på mitt betyg i Bild, hell yeah att jag är glad. I skolan så kollade vi också på när en grupp ungdomar dansade. Dem måste gå på något gymnasie med bara dans för dem var grymma. Så vill jag fan kunna dansa!
Jaaaaa. vad ska man göra ikväll? Min bror har kommit hem från usa, han flyttar hem nu. Förstår mig inte på varför han inte vill bo i Santa Barbara, Det är fan världens underbaraste stad!! Ole (brodern) sover just nu.. så honom kan man inte umgås med. Min syster är exalterad över sin nya systemkamera (som förresten är hennes andra systemkamera).  Min mamma ser på nyheter Och jag Har ingenting alls att göra. Jag vill ladda ner en film, men kommer inte på någon bra, surprise?
Igår så såg jag Jesus christ superstar. Vi hade nog dem bästa platserna i hela salongen, på fjärde raden precis i mitten. Musikalen var bra. Ola Salo äger ju på att skådespela och på att sjunga! ge mig dem talangerna haha..

Nu ska jag leta upp en film och välja kläder tills imorgon, skolavslutning ju!
puss.

fina naglar?

Nyårslöfte;
att fixa fina naglar. Sluta pilla och låta dem växa.. Ska se hur det går haha! Jag har redan börjat äta fiskleverolja för att göra naglarna hårda.. Mina händer är ett av mina största komplex. En liten den har nog med naglarna att göra =)

Jag ska duscha nu sen film.

adieu

don't go and wasting your emotion, lay all your love on me.

da shajning

Ville bara skriva att jag MÅSTE se THE SHINING! och motorsågsmassakern.
jag älskar skräckfilmer haha. molly fegade ur igår x( nej, men hon skulle faktiskt cykla hem mitt i natten.
Aja.. jag ska se the shining på jullovet iallafall.

ciao

flightless bird

godkväll..
Jag kom nyss att tänka på att jag inte har någon som helst aning var jag vill gå. borgarskolan, petri eller heleneholm står på listan iallafall. Jag vet inte precis vilka linjer på någon av dem, men jag har studerat det lite! Problemet är det att jag inte tror att jag kommer inte på borgar eller petri. Eller jag vet inte hur mina betyg kommer se ut i slutet av nian men nu så ligger jag inte på 240 poäng! och förmodligen kommer jag behöva 280 för att komma in på dem linjerna jag vill =( Saken är den att jag anser inte högstadiet vara någon Riktig skola, (okej hru ska jag beskriva det, klart det är ju grundskola men öh) som passar alla människor. Jag känner folk som har gått ut med medelbetyg på högstadiet men sedan på gymnasiet så har dem fått högsta betyg i allt, poff. Jag tror ärligt talat att jag själv kommer bli ett sånt fall. högstadiet är inget för mig. Jag känner också till en som har gått ut med högsta betyg på högstadiet för att hon pluggade jättemycket. Sen på gymnasiet så har hon också gått ut med Bra, men liksom inte bäst. Gymnasiet är mer vad Du är för något? mer din kunskap i dig själv och mer personlighet? äh jag fattar inte. Iallafall. det tredje alternativet.. Heleneholm då. Jag gillar heleneholm! ändå. Det verkar vara en skön skola på vissa sätt. Men jag gillar inte att folk kopplar ihop heleneholm med.. esteter bara. Jag tänker iallafall heleneholm; en skola där dem som är bra på bild går och dem som är deprimerade går. Och musik. Gud vad jag inte gillar det, jag gillar inte uppdelning alls. hatar det. Och sen att människor som känner sig unika går där.

ta inte mina tankar för seriöst.
Puss! ska välja kläder till imorgon nu. Så jag inte kommer försent imorgon, som vanligt haha.
ciao babiiies

mister mister

Hejhej!
idag har jag bara varit i skolan. Jag har prov imorgon i Fysik, men jag orkar verkligen inte plugga.
Jag är jävulskt trött! det är helt sjukt. Blir alltid trött vid den här tiden också brukar jag somna sen vakna vid sju igen. Okej det är faktiskt inte konstig denna gången, jag satt uppe och skrev en uppsats till två, helt seriöst. svinigt haha. men vet ni vad? uppsatsen skulle inte vara inlämnad förrens fredag! Fast, nu har jag den klar iallafall. gud jag orkar inte prata (läs;skriva) om skolan mer.
Jag undrar, varför pratar människor i gåtor? Varför gör dem allting invecklat, varför kan människorna inte säga Ja eller nej? det verkar vara förbjudet för dem att bara svara med ett ord. Istället ska dem förklara utan att man ens bett om det?! Varför gör man inte allt som man Kan, så lätt så möjligt? Det finns så mycket svårt som inte det går att ändra på, så varför ändrar man inte på sakerna som det faktiskt går att ändra på!? Pratar människorna i gåtor för att dem vill verka smartare? är det därför dem pratar i gåtor? För att dem tror att människor kommer tro att deras intelligens är högre? bullshit.

gud vad klyddigt detta blev. Låter förmodligen helseriöst men det är en skämt tanke som jag har filosoferat över idag. Eftersom att min bror pratar i gåtor. det ska inte finnas ja eller nej utan det ska finnas GÅTOR helt enkelt i hans liv. Jag svarade honom; jens, kom ihåg att du pratar med din fjortonåriga syster. Inte för att jag inte förstår, men jag såg helt enkelt inte det nödvändiga i det. he-he
jag börjar bli väldigt trött nu
ska nog göra mig en kopp pickwick tea.
sen så ska jag plugga geografi, (inte fysik!!!) 
paramore<3 

dont let me fall asleep, feeling empty again.

sigh!
Min klass ska ha beep test imorgon. Klockan åtta på morgonen.
*kämpa lydia* *kämpa*. Antingen så får jag springa i min hood eller utan. Men om jag springer utan så måste jag visa mina armar, här pratar vi komplex =( Jag ska tänka positivt.
ni vet numer så använder jag alltid uttryck som "det kunde ha varit värre"  "tänk positivt". Sen intalar jag mig att det finns människor som måste göra så mycket värre beslut m.m. Man ska inte tänka sig för innan man ska göra vissa saker. Bara gör det liksom, utan en tanke hur det ska bli, det gäller dock inte alla fall.
Jag antar väl att jag har börjat se saker och ting mer från den ljusa sidan, tack vare att en lärare sa till mig att jag var så negativ till allting i mellanstadiet. Lärare och jag gick inte ihop på mellanstadiet, jag var uppkäftig och kaxig. Jag ställde lärare frågor som det inte var till att jag skulle ställa, jag betedde mig inte som det var menat att man skulle bete sig, haha, Nu mer så säger jag hellre inget än låter dumma ord komma ut från min mun, sånt som ändå bara förstör. Nejdå jag ska ju Försöka vara snäll flicka iallafall!
orka. Puss!

ps. Jag har tänkt på hur det skulle vara att gå till skolan i typ morgonrock. Bara gå till skolan, inte bry sig om hur någon tittar eller hur några pekar. Liksom bara gå klädd som man vill. Bara skita i allting omkring sig. Skulle inte det ha varit coolt? Jag känner en kille som ibland går runt med morgonrock på stan. Fan vad jag diggar honom.

Puss för 2:a gången.


något fel på årets saffran?

Ja! min mamma har bakat lussebullar. hon tog i precis så mycket saffran som man skulle ha men ändå så smakar dom inte ett dugg saffran!! Det har ju kommit en ny saffranpåse och jag misstänker att dem har gjort något med den haha. Aja mamma bakade nya lussebullar igår med Dubbel sats saffran till ensats degen, Nu smakar dem som lussebullar ska smaka!
Förresten så smakade jag pepparkaks-filmjölk idag. Köpte faktiskt med mig en paket hem idag efter skolan.. Den var god men den smakade inte ett dugg pepparkaka ju.. Filmmjölk och fil är inte det samma sak? XD
Gud jag hänger inte med här! Varför snålar alltid dem som gör maten med huvudingrediensen??!!111
Jag kollade bak på filmjölksförpackningen. Krydda stod SIST!! resten var det vanliga för en normal filmjölk.
(märks det att jag gillar julen, eller julens kakor?)

Juste jag har ju faktiskt en brouppsats att skriva. Millaubridge yeah!
ciao

dior

Hejhej!
Jag är på bra humör actually, senaste veckan har sugit men nu fan är mitt humör uppe i topp igen :)
Jag har nyss duschat och sminkat mig. Ikväll så ska jag på bio, ska se twilight igen hihi
Tänkte klä på mig nu och dansa loss för mig själv till paramore. hehe
Jag tror nog aldrig att jag kommer tröttna på deras musik..

pussi!

you got me begin you for mercy

Hejhej! Åt middag för en stund sedan. Hämtmat från bk yeah! Min kära mamma upptäckte när vi kom hem att hennes fiskburgare inte fanns med så då skulle hon sjlävklart ringa dit och klaga och be dem köra till oss med en fiskburgare. Iallafall nu fyrtiofem minuter senare så kommer dem hit med två stycken extra meals. Hahaha.. Är det bara min mamma som alltid ska säga emot så himla mycket? aja det är ju mer än rätt.
Nåvääl, Ikväll så stannar jag antingen hemma och ser idol. Eller så drar jag min feta röv ut i kylan och cyklar till en kompis.  Det berors på om jag vågar cykla hemm utan lampa inatt, hehe.
puss!

fjärde december


tredje december!



*död* kolla hennes skor!!!
Somnade idag när jag kom hem från skolan. Vaknade för en stund sedan..
Idag har jag iallafall namsdag!
har ingenting alls att skriva, kanske att jag ska ha prov imorgon. Muntligt för att jag inte kan skriva. (jag kan ju SKRIVA, men hela tummen är inlindad i bandage ;))

tänkte läsa lite geografi och historia nu.
puss


culleeeeeen

hei
Jag kan verkligen inte göra något utan att jag skadar mig.. Idag på idrotten så skulle jag göra en övning som förövrigt är heltstörd. När jag nästan har gjort den hör jag det knäcka till i min tumme. Jag börjar skrika och gorma och sedan går jag till skolsyster.. Nu hela kvällen så har jag varit först på limhamnsläkargrupp sen på slottstadensröntgning sen på en röntgningsklinik i stan!!!1 Inget brutet, inget stukat. Det har förmodligen bara gått av några ledband (yummie). Men det gör så sjukt ont ändå! har hela handen lindad i bandage och ser ut som en mumie :( Också har jag prov imorgon, hur fan ska jag kunna skriva? får be august skriva ner allt på lektionerna åt mig :Ä sounds nice haha

pussi! 
Sen en sak bara; Denna övningen är en G uppgift så jag blir tvungen att göra dödsfällan igen!


RSS 2.0