vissa går i trasiga skor

godkväll people
Ikväll så är det då desperate hemmafruar, vilket jag verkligen skulle vilja se pågrund av bree och gabrielle<3
... Men!  Jag har inte femman. finns väl inte så mycket att göra åt det. Kanske ska ta och läsa i min nylånade bok lite? har ju hemkunskap också, det finns aldrig någon ledig tid.
Ikväll så har förresten en som jobbat i en hamburgerrestaurang börjat flina och skratta åt mig. ett ord; beslutsångest ;)
ha en trevlig kväll.


kick back then you can relax

Hej!
Snabb dag i skolan idag, känner mig inte alls trött och har inte somnat nu efter skolan =)
Jag ska in till biblioteket med en kompis lite senare, ska låna en bok till mamma och lite tillbakalämning.
Vi hade som sagt två prov i skolan idag, teknik gick bra, so:n gick väl helt ok.
Fick också resultat av två prov. Vg och mvg. Jag är nöjd! Nu vill inte jag skriva om skolan mer, det räcker väl att man är där åtta timmar om dagen :P
Ska städa mitt rum nu, kul.
ciao


ps. ifvjsedfgdfgndfnesdng, veeeeeera ner från tangentbordet!!!!!


rock'n'roll blåa ögon

godkväll människoooor!
jag har samhällskunskapsprov imorgon. allt om liberanismen och sånt där trevligt, riktigt tur att det här är samhällskunskap och inte historia. historia är så hemskt!!!!!111
Jag har också teknik prov imorgon, jag kanske ska börja plugga?
ciao


f me pumps



awesomeness =D

human tetris

godkväll människuur
Det var hål i väggen för en stund sedan, gud jag älskar det programmet haha. Men elin kling och dem fick mycket lättare än killarna, diskriminering huh?  hihi

ciao bella.

godmorgon.
Idag ska jag klippa mig och gå på emmaus.
Och jag ska inte glömma det jag borde lägga mest tid på, Plugga.
Jag har nämligen två prov denna veckan, eller nästa blir det.. men so är kul, men matte gråter jag på!!!!11 så sjukt hemskt ämne, jag pissar på det (som någon människa i Idol sa)
Igår så färgade jag mina ögonfransar och bryn, jag gjorde det liksom på kvällen så jag såg inte hur det såg ut egentligen.. Mina ögonbryn är typ orangebruna, najz?
Sen kan jag undra om vissa människor tänker överhuvudtaget. Eller om de sårar andra med vilje, det kommer alltid finnas sånna människor vilket är så jävla synd!

ha en mysig och allmänt tråkig söndag ciao!


sugarplump

hallå!
Jag vaknade för ett par timmar sedan men har bara slöat fram dagen tills nu.
Tänkte ta en runda till mobilia? egentligen skulle det ha varit smidigare att åka till stan nu när jag behöver jeans. Men jag borde inte köpa något, ska spara till the Usa.
Ska försöka övertala mamma att skjutsa mig till mobilia så jag kan köpa lite nagelsaker iallafall. Jag kan inte bestämma mig om jag ska köpa lösnaglar och sätta på dem fint eller om jag ska låta mina egna naglar växa ut och läka. dagens i-landsproblem haha..
Ikväll så har jag inga spikade planer men det finns lite ideer =)
ciao!

shake that laffetaffe

hej.
just nu är jag suger på frukt och mat, riktig mat alltså.
jag tänker utnyttja att jag för en gång skull inte har sockersug och gå och köpa frukt och mat.
antecknaaa, jag känner verkligen hur högstadiet tär på ens självförtroende.
à bientôt


animals

hej!
innan jag ska gå tillbaka (host, har inte börjat) till plugget så måste jag bara nämna en sak om demonstrationen igår i malmö.. Jag vet inte vad det var för en demonstration men jag undrar varför dem gick så jävla vilt till? Ni behöver ju fan inte ta sönder hela malmö?!!! Det är ni själva som kommer få betala för det och oskyldiga människor! affärer fick stänga för att folk gick så jävla aggresivt till och kastade glasflaskor mot fönster. Folk som bara gick på stan blev hotade och folk kastade flaskor m.m på dem? Vad fan är det här? är ni några slags djur? herregud människor alltså, ni går över gränsen. Det är INTE såhär man får sin vilja igenom, jag förstår inte helt enkelt. slog det slint i huvet? Jag har ingen aning om vad det för någon demonstrationen, men det spelar ingen roll. lika onödigt ändå.


ciao


allting bara snu-u-u-urrar

hallååå bloggen (säger det som stina-lee alltid gör haha) =)
igår kväll så blev det.. piss rent ut sagt. Mina kompisar blev rånade, jävla tur man är tjej vid detta tillfället..
gud jag vill inte skriva om igårkväll, vill mest glömma det så. enough!
När jag och två andra kompisar kom hem till mig så blandade vi lite gioda drinkar (läs; ironi). Vi såg också saw 4. äcklig men inte tillräckligt äcklig! ettan är ju bäst :Ä

idag så har jag varit i någon liten stad nära malmö som jag inte kan komma på namnet på, drack kaffe-latte med vaniljsmak och provade en massa spetskläder! Jag gjorde också en tipsrundade där man kunde vinna en resa, men jag fuskade ganska hårt. Jag ringde min kompis och bad henne söka upp svaren på internet ;) vadfan, jag vinner ju aldrig ändå? hihi

nu lyssnar jag på familjen och har två uppsatser att skriva, geografi och samhällskunskap. gillar läget alltså
hade tänkt att jogga, men jag vågar mig inte ut  i parken själv nu.


ha en mysig söndag. menat till dem flesta
pusspuss




åh! dregel :Ä

den gyllene regeln

jag tycker det är för fiiiiiiiint med mockastövlar som har fransar på sig.
har hittat ett par jättefina, men jag kan inte köpa dem. vet ni varför?
för att jag ska till usa på höstlovet och får inte köpa ett enda klädesplagg innan dess. störigt haha
men jag ska shoppa loss där, det är något som står säkert.
nu ska jag deppa ihop lite och sova. Imorgon ska jag till skolan, om jag mår bättre. tillbaka till alla osäkra människor ;)
ciao bisquit

den store tragedin är inte den ondes brutalitet
utan det godes tystnad.
tror det var winston churchill(?) som sa det. eller vad det inte martin luther king? minne alltsåååå
vad menar han? jag har min egen tolkning av det men jag kan inte hitta orden just nu.
älskar iallafall citatet-ordspråket.
nästan lika bra som den gyllene regeln =)

bic mac all day' long

Hejhej!
sjuk idag, har ett problem på mornarna som är jävligt jobbigt, det blev för mycket idag så jag fick stanna hemma.. trevligt om jag får säga det själv ;) var på mobilia för några timmar sedan. Åt på mcdonalds, första gången på ett halvår. jag menar ett HALVÅR? haha.
jag ska ut och jogga snart.
Ikväll ska jag göra fransk manikyr på mamma och kolla idol. lookin' forward :)
pusspuss


"said oh girl"

MGMT



det är dock inte den riktiga videon..
luv the song iallfall!

Veronica Maggio

Hej
studiedag idag för min del ^^, det känns skönt med en paus såhär mitt i. verkligen välbehövligt :P Just nu så är mitt liv suuuuugit. Allt med min klass och skola är så jobbigt, skulle byta klass om jag fick välja nu. Men man måste faktiskt gå igenom det svåra stunderna med så att man lär sig något. Man kan inte bara backa ur varje gång det går tufft för en, då skulle man aldrig växa upp? Om man vill gå vidare och hitta sig själv så är det bara at deala med det liksom! ... fast det suger haha. Jag läste ett inlägg på "niotillfem's" blogg som fick mig att känna mig liiite mindre ensam. http://niotillfem.devote.se/blogs/596486/och-jag-var-17-aar-och-ville-inte-vara-den-som-blev-kvar--.htm
here you go. det är ungefär sådär som jag känner mig nu. Jag antar att andra också känner sig så, även om man inte märker det på dem.

Idag vaknade jag förresten av MIG själv klockan åtta??! jag gick och la mig två, det här är ett jävla mirakel. Om man känner mig så vet man att jag kan sova hela dagen om ingen väcker mig, sova är nästan som en hobby hoho. Jag gick sedan upp på vinden och satte mig i min systers mysiga duntäckte och kollade på teve.. Jag önskar att jag tålde duntäcke? själv ska jag stå ut med mitt jävla allergitäcke hela året runt! Idag så vet jag inte vad jag ska göra. vill gå och köpa frukt och choklad. fan vad gott! ananas och banaaaan nu, ooh!
innan jag gör en planering så ska jag äta upp mammas färska bullar som hon har köpt, ibland så är nyfärskt köpta bullar mycket godare än godis och sånt shit, det känns som om jag skulle kunna leva på dem. hihi

hej.

toploaded

"Den stora tragedin är inte de onda människornas brutalitet
utan de goda människornas tystnad."

/Martin Luther King

dancing in the moonlight

http://www.youtube.com/watch?v=rZQkvu9OjHo&feature=related
bubbles var ett av dem band som jag älskade när jag var .. mindre haha ;P
jag kommer ihåg när jag och tre andra flickooor uppträdde med den där "it's getting hot lets blow the spot" i skolan, hahaha. När man skulle öva på dansen och på mima var allt så sjukt seriöst, man hade hamrat in varje steg och man skulle gå fram i skift! Sen när vi väl skulle uppträda med den så stod man säkert en timme och fixade glitter i håret på varandra och sminkade sig med Liiite smink för man ville inte se överdriven ut, eller okej. Mycket ögonskugga gick alltid på hihi.
Men det var längesedan och nu går man liksom i högstadiet. Man måste tänka på ungefär aallting man gör. det sägs att det händer mest under denna tiden? ingen asbra förändring iallfall.
det är nu man fokuserar på att få bättre självförtroende och hitta vänner som man trivs med. fyfan vad högstadiet suger
så tycker jag iallafall.

nu ska jag plugga, kemi och engelska i detta fallet. Jag vet att ni ville veta ;)
Ikväll ska jag fika med min mamma (L)
pusspuss

when the pimps in the crib'ma (8)

hallå
Jag har fått ett pärlhalspand av ädelstenar som ska göra att jag blir koncentrerad, stark och orädd.
låt se.. ;) Imorgon ska jag väl inte göra något alls. nice
igår (eller nu iförrgår) var förresten helcrazy! jävligt kul :D ni ska bara veta hur mina skor ser ut nu, dem är Helt svarta. Mamma och jag ska åka och köpa lack! Jag dansade ju bara, wah liksom?

godnatt! sovgott.

rött läppstift

Idag har jag varit i skolan, tråkigt
men jag,jennifer,madde,hanne tog kompisfoto efter skolan. Förmodligen blev jag skitful men det är ju inte det som räknas. Hur det än blir så ska det upp på väggen =) 
Sitter här och äter lite mellanmål. Chaitea med grova mackor och naturgiooodis

Jag ska nog till Marshmallow ikväll, hihi =) måste pröva förfan!
nu ska jag  inte göra något alls. jo en kopp tea till!
pusspuss


cykel - domino

innan jag ska plugga ska jag bara berätta en sak som hände för några veckor sedan.
Jag skulle åka till konsum och handla en tidning och sånt för det var söndag. När jag ska ställa min cykel i cykelstället så är det ganska gleest med plats där, men jag envisas med att försöka få in min cykel där. just när jag ska låsa min cykel så tippar cykeln bredvid mig låååångsamt och efter den så tippar 2-3 st cyklar bakom den också!! jag kan inte hålla mig och börjar gabflabba, sen springer jag in på konsum och låtsas att ingen har sett mig. (även fast det var typ tre andra som stod där) så jävla pinsamt, domino alltså ;P!

jag tänker aldrig på dig

förlåtförlåtförlåt
hände nyss en sak som jag mår dåligt över, ischan.. 
idag har jag gått i klackade skor med rosetter.

ris
det gick dåligt på piano, skuldkänslor för att lisa kämpar så hårt för mig
jag fick svindålig plats inför skolfotot = ful
mitt cykellås har ändrat kod av sig själv och jag vet inte nya koden, det vet bara cykeln själv.  Och den är låst nu alltså.
jag har prov imorgon i spanska + 2 andra läxor.
ångest om imorgonkväll
inte Usa på lovet


just nu behöver jag anstränga mig för att le, serni?

ros.
fredag imorgon
inskaffat nya fina skor
musik


black uhuru

hejhej!
lyssnar på black uhuru nu,  "fit you haffe fit" jag älskar sånna reggea-hiphop band, min musiksmak är inte lätt att kopiera..
nåväl,nåväl. jag är utmattad  nu, efter att ha gått runt åtta timmar i skolan är man inte på topp. Jag köpte faktiskt en ny tröja idag! enkel, höstig, skön.
jag kollar lite på tradera efter adidas jackor och bamboo örhängen! ;P ska buda när min mamma kommer hem, måste ha hennes personnummer, för jag är inte arton år juw!

nu ska jag städa lite, välja kläder till imorgon (så jag inte har världens problem imorgonbitti som jag av någon konstig anledning ALLTID har, jag kommer försent varje morgon pågrund av det liksom)  sen ska jag duscha. ikväll ska jag nog göra smoothie och kolla på det andra avsnittet av nya 90210! likey :Ä

ha en fiiiiiin kväll
hallelujah

britney



jag känner mig nästan stolt över henne, kolla på henne?!! wow
hon ser ut att må så mycket bättre än förra året :D

aloe-vera

hallo
söndagsångest har jag faktist inte så mycket av idag.
Min mamma har nyss åkt till danmark, hon kommer hem om tre dagar. Hur faaaan ska jag klara mig haha ;P
Min mormor är här sålänge, aja.
Jag ska nu duscha och försöka bli lite fräsch.
har en massa provschampon, bodylotion och sånt där.


det är svårt att inte gråta när jag tänker på oss två nuuuu

gårdakvarnar och skit





Jag är just nu inne i en enoooorm håkan-fas.
Han börjar ju bli som en drog! men han hjälper mig så 'hjärta'
det är kanske dags att börja ta tag i mig själv snart.
nej gud börjar inte jag låta värsta deppig nu? ;P

du har ett svart moln över dig

för mycket känslor som svindlar
fan palla, läxor, piano, vänner, mig själv, skolan och allt surt
kan livet vara sämre än nu? snälla låt det flyta förbi
åhhhh jävla ångest
hejdå

mavala

förresten så prövade jag att måla på olika nagellack igår
tog först en matt rosafärgad efter det så tog jag en blodröd, hade förstås hoppats på hallonfärgat typ. men det blev skitfult haha. sista gången man provade det!

la paz

hejhej
sjukling here, eller vad man ska kalla det. jag har ont i magen och mår illa.. har gjort det i tre dagar nu, men det är först nu som jag faktiskt går hem från skolan över det. jag har redan varit på en lektion alltså
men det känns bra att vara hemma, man kan göra allting men ändå ingenting.
avsnitt av heroes väntar + plugg. till det en kopp hemmagjord chaitea med kryddor och sånt!
nu ska jag klä om till pyamas och tasta my delicous chaiii
poz


fan nu ringer det!!! vilket´betyder att jag måste flytta mitt feeeeta arsle och svara!

amy winehouse audition

hola bloggen
är hemma på håltimme just nu. har hunnit med en nässköljning (läskigt) och snart ska jag och mamma åka och handla, köpa falafel och sånt.
Inget konditionstest idag. duscharna har fortfarande det konstiga som jag inte kommer ihåg hihi legionella? äh jag vet inte
jag måste bara gratta kaulitz tvillingarna, jag hoppas dem firar sin födelsedag riktigt nice. men komigen släpp ett nytt album liksom haha



flaafel here i come

RSS 2.0